Promotivna akcija Modrih koja se neće svidjeti Splićanima

Dinamo najavio prodaju godišnjih karata za 2014/15

Promotivna akcija Modrih koja se neće svidjeti Splićanima

Devetostruki uzastopni prvak Hrvatske pustio je u prodaju sezonske ulaznice za sezonu koja dolazi. Ono što je interesantno je promotivni video koji poziva navijače na kupovinu karata, a on se definitivno neće dopasti Splićanima.

Reklama je snimljena na moru uz zvukove karakteristične isključivo za Dalmaciju, a dva prijatelja započinju razgovor o fudbalu gdje se jedan počinje hvaliti drugom kako je nabavio godišnju kartu za sljedeću sezonu. Znatiželjni momak, koji sjedi na molu i čisti ribu u majici Torcide, okreće se prijatelju koji mu ponosno pokazuje kartu ali opšti šok nastaje kada ovaj na njoj umjesto Hajdukovog ugleda grb Dinama. "Jesi li normalan, uzeo si kartu za Dinamo?", upitao je začuđeno a na to dobio odgovor, također splitskim slengom - "Isplati se", koji aludira na jeftine cijene karata.

Dinamo godinama ima sjajne rezultate ali muku muči sa posjetom na stadionu. Da li će ova interesantna reklama privući publiku na Maksimir, ostaje da se vidi ali jedno je sigurno - Za kratko vrijeme oduševila je navijače Dinama a razljutila Hajdukovce i Torcidu.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti