Pronađen avion u kojem je bio Emiliano Sala!
Sala je nestao prije skoro dvije sedmice, a sada je policija konačno pronašla toliko traženi avion.

Udarne vijesti

Pronađen avion u kojem je bio Emiliano Sala! · Udarna vijest

U ovim trenucima je na internetu osvanula vijest da je konačno pronađen avion u kojem je bio argentinski napadač Emiliano Sala.

Kako prenose inostrani mediji, Salina porodica je obavještena danas kako su brodovi u Engleskom kanalu pronašli avion u kojem je nekadašnji napadač Nantesa letio na potpis ugovora sa Cardiffom.

Podsjetimo, on je nestao prije skoro dvije sedmice, a nakon što je policija obustavila potragu zbog toga što ona košta previše, fudbaleri iz Ligue 1 i treneri su skupili novac kako bi se ista nastavila.

Akcija je na kraju urodila plodom, a nažalost obistinile su se one najcrnje sumre, drugim riječima Sala je gotovo sigurno mrtav.

Za sada inostrani mediji prenose kako tijela Sale i pilota još uvijek nisu pronađena te se za njima nastavlja tragati do daljnjeg.

Top Komentari

Zmajbosnjacki9295
Ljudi su prezivljeli srebrenicu, poslje 30 dana u sumama bjezeci od krvozednih komsija, radni kolega, kumova SRBA Pa opet prezivljeli, sve je moguce, nadamose ako nista, da je brzo umro, da se nije patijo do zadnjeg daha
28 0
Adnanos
Bila su i ostrva u blizini ali voda je tako hladna da covjek pozeli da sto prije umre. Znaci najdalje sat vremena covjek moze izdrazat ziv u toj vodi.
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi