Zabio gol, otišao do djevojke da je zaprosi, a onda im bahati zaštitar uništio najljepši trenutak

Bio je baš bijesan zbog toga

Zabio gol, otišao do djevojke da je zaprosi, a onda im bahati zaštitar uništio najljepši trenutak

Endin Čaušević

U posljednje vrijeme na fudbalskim terenima i tribinama sve više gledamo kako muškarci prose svoje djevojke, ali to nekada i ne prođe kako oni zamisle što dokazuje jedan video s utakmice i bahati član osiguranja koji je pokvario životni trenutak ovom paru.

Mnogi sportisti koriste priliku da na svojim utakmicama zaprose djevojke, a to je uradio i jedan od fudbalera koji je postao ovih dana glavna tema fudbalske javnosti.

Inače, ovakve prosidbe obično prođu prema planu, ali bude i onih koje na kraju postanu prava noćna mora.

To je doživio i jedan par na fudbalskoj utakmici za koji je taj trenutak trebao biti najljepša uspomena u životu, ali na kraju je sve pokvareno.

Naime, fudbaler je sve ranije isplanirao i to je rekao i svojim saigračima koji su znali šta slijedi kada on zatrese mrežu protivnika.

Kada je konačno zabio gol otrčao je do klupe za rezervne igrače gdje je u blizini bila i njegova djevojka koju su zamolili da dođe bliže terenu jer se sprema nešto posebno.

Oglasi

Ona je stigla blizu terena i fudbaler je kleknuo na koljeno i izvadio prsten, ali je sve to pokvario bahati član osiguranja koji se odjednom pojavio na terenu i krenuo da tjera ljude s terena.

On je čak odgurnuo djevojku koju je fudbaler zaprosio jer očito nije shvatio o čemu se radi i mislio je samo da je neko od navijača utrčao na teren.

Skoro je došlo do tuče između tog fudbalera i člana osiguranja kojeg su na kraju članovi kluba otjerali, te su pustili da se prosidba odradi do kraja, ali sigurno da je on svojim potezom sve pokvario.

Na kraju je fudbaler postavio sudbonosno pitanje, a na oduševljenje svih djevojka je rekla "da" i pristala je da se uda za njega.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi