Prosidba na bh. stadionu uz posebnu koreografiju: "Plakala je, jedva došla sebi"

Uz pomoć članova škole fudbala sve je proteklo sjajno

Prosidba na bh. stadionu uz posebnu koreografiju: "Plakala je, jedva došla sebi"

S. Mlaćo

Svečano je jučer bilo na Gradskom stadionu u Ilijašu. 

Trener u školi fudbala Tempo Ilijaš Tarik Bajramović odlučio je da zaprosi svoju djevojku u prelijepom ambijentu.

Na teren su prvi izašli dječaci iz ove škole nogometa, napravili sjajan performans i koreografiju, a onda je uslijedila prosidba.

Na teren je izašla i Arnela, te potpuno izgubljena, iznenađena, rekla 'da'.

U zrak su otišle lopte uz aplauze presretnih dječaka te poljubce i zagrljaje Tarika i Arnele. Dan poslije Tarik se javio za SportSport.ba. Hrabar je to bio potez, a sreća prati hrabre, pa je sve na kraju ispalo na najbolji mogući način.

"Ovaj mjesec je četvrta godišnjica škole fudbala Tempo, pa sam iskoristio na tu ideju da napravim ovo što sam napravio. Dječaci su sve sjajno ispoštovali, a Arnela nije znala ništa. Nisu ni roditelji znali, samo nas par trenera iz škole koji smo to pripremili. Plakala je, vjerujte da je jedva sebi došla", priča Tarik.

No description available.

Cijeli život je u nogometu i posebno je sretan što je i ovaj potez uradio na omiljenom mjestu.

"To je i bila moja životna želja. Čitav život sam u nogometu, bio sam igrač, sada sam trener i ispalo je sjajno".

O školi fudbala u kojoj radi ima samo riječi hvale.

"Tu sam od početka. Ekstra je sve. Jaki smo, imamo djece, a imamo i ugovor sa Dinamom, te radimo po njihovom planu", dodao je Tarik Bajramović na kraju razgovora za SportSport.ba.

Top Komentari

nijepoznat
Sretno
5 0
Ado
Svaka cast, sve najbolje vam zelim.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije