Prsata ljepotica zna samo za Hajduk

Mirta Šurjak izaziva veliku pažnju

Prsata ljepotica zna samo za Hajduk

M. Šljivak

Mirta Šurjak poznata je novinarka HRT-a i predsjednica Ženskog fudbalskog kluba Marjan.

Ipak, uskoro bismo ovu seksipilnu Splićanku mogli gledati i na terenu. Ona je upisala trenersku školu, a kada je završi moći će trenirati juniorske ekipe.

Navodno se seksipilna Mirta odlučila na trenersku školu kako bi dodatno pojačala znanje o fudbalu, što bi joj bila velika pomoć u bavljenju novinarstvom.

Ona je i veliki navijač Hajduka. Konstantno je na utakmicama splitskog kluba i gdje god da se pojavi izaziva ogromnu pažnju.

Vjerovatno niko ne bi imao ništa protiv da vidi Mirtu i pored terena, ali čisto sumnjamo da bi neko gledao utakmicu pored ove prsate ljepotice.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi