Kamerman je dugo čekao da prsata plavuša skloni lijevu ruku, kad je to uradila, oči su se zaledile!

Detalj iz SAD-a

Kamerman je dugo čekao da prsata plavuša skloni lijevu ruku, kad je to uradila, oči su se zaledile!

Admin Čaušević

Atraktivne dame su sve češće gošće na sportskim događajima te zbog svog izgleda redovno padaju u oči kamermanima koji ne bježe od toga da ih uhvate u kadru.

Zahvaljujući svom strpljenju jedan od kamermana sa događaja AEW, odnosno takmičenju kečera u SAD-u, internet je osvojio zanimljiv kadar.

Dok su se kečeri borili u ringu, jedna prsata plavuša nije željela propustiti najzanimljiviji dio borbe te je uzela mobitel u ruke i počela snimati.

Nije to nikakva novost pošto je danas na sportskim događajima mnogo više gledatelja sa mobitelima u rukama, nego onih koji su zapravo tu da uživaju u onom što će sportisti ponuditi.

Kamerman je imao strpljenja i snimio je što je htio

Atraktivna plavuša se odlučila za crni kombinezom sa dubokim dekolteom, a jedan od kamermana je imao poprilično strpljenja sa ovom Amerikankom.

Sačekao je da pomjeri svoju lijevu ruku, snimio je poluotkrivene grudi praste djevojke te je nakon toga promijenio kadar.

Oglasi

Inače, najzanimljivija borba večeri u noći sa petak na subotu bila je ona između Kris Statlander i Jade Cargill u kojoj je aktuelna šampionka uspjela odbraniti pojas.

Statlander je po drugi put u 2023. godini uspjela pobijediti svoju veliku rivalku što znači da je i dalje pojas u njenom vlasništvu još od maja 2022. godine.

Ona je do sada imala deset borbi za odbranu titule te je svaki put uspješno zastavljala rivale što dovoljno govori o njenoj dominaciji.

Inače, All Elite Wrestling je druga najveća promocija u SAD-u za kečere, odmah iza čuvene WWA. Iako osnovana tek 2019. godine već bilježi godišnje prihode veće od 100 miliona.

Oglasi

Najnovije vijesti