Prva dama Premijer lige BiH u ekonomičnom izdanju u Banjaluci

Zerina Patković ponovo u centru pažnje

Prva dama Premijer lige BiH u ekonomičnom izdanju u Banjaluci

E. Čaušević

Nova sezona Premijer lige Bosne i Hercegovine donijela je i nekoliko novosti koje su oduševile gledatelje pored TV ekrana.

Najprijatnije "osvježenje" stiglo je što se tiče prenosa utakmica najjačeg ranga bh. fudbala jer se na TV ekranima novo lice, a riječ je o voditeljici Zerini Patković o kojoj su mnogi pričali nakon prvog pojavljivanja na Areni Sport.

Također, ova zanosna voditeljica dobila je i skoro dvije hiljade novih pratitelja na Instagramu što najbolje pokazuje koliko su je fanovi bh. klubova s oduševljenjem prihvatili.

Njene objave na Instagramu sada izazivaju dosta više pažnje nego prije. Prošle sedmice bila je na zadatku u Banjaluci gdje je Borac igrao evropski meč protiv Sutjeske.

Zerina je svojim izgledom ponovo oduševila fanove, a jučer je otkrila i ko se pobrinuo za njen stajling. Također, poručila je da voli ekonomično, udobno i praktično, te bez obzira na sve to mora se priznati da izgleda zaista sjajno.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CEhRifEgvsX/[/instagram]

Top Komentari

Sadik82
A jeste zapeli s ovom. Prosetaj gradom sat vremena vidjeces 50 boljih zena od ove plasticne.
16 0
MaDaj
"Ko da zenu nikad nisam video, ko da mi je sudnji cas, kao s lanca pusten pas..." Himna "Novinara" SportSporta hahahahhahah
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi