Prvi topnik Bundeslige došao na odmor u BiH, pa doživio saobraćajnu nesreću

Luka Jović slupao Mercedesa

Prvi topnik Bundeslige došao na odmor u BiH, pa doživio saobraćajnu nesreću

E. Čaušević

Luka Jović je otkriće ove sezone u njemačkog Bundesligi, a prvi dio sezone u dresu Eintracht Frankfurta završio je kao najbolji strijelac ove lige.

Poznato je da je Jović inače iz Bijeljine, ali kao dječak je još potpisao za Crvenu zvezdu, te je odlučio igrati za Srbiju. Zimsku pauzu napadač Frankfurta iskoristio je za dolazak u Bijeljinu, no odmor mu nije počeo kako se nadao.

Naime, Jović je sinoć doživio saobraćajnu nesreću na dionici puta Bijeljina-Zvornik gdje je slupao svog Mercedesa. U sudaru su čestvovala još tri automobila, a na svu sreću niko nije imao teže povrede.

Iako policija nije željela otkriti ko je vozio Mercedesa na kraju se ipak pojavila potvrda da je to bio Luka Jović. Uviđaj je obavljen, ali još uvijek nema informacija koji je skrivio ovu saobraćajnu nesreću.

Top Komentari

Benjamingst
Sta on ima sa BiH ? Samo sto je rodjen u BN...
26 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi