Pukla ljubav između Hasagića i lijepe manekenke

Bivši bh. golman slobodan

Pukla ljubav između Hasagića i lijepe manekenke

O. Lekić

Bivši golman bh. reprezentacije Kenan Hasagić ponovo je slobodan. 

Hasagić je riječima: "Da, slobodan sam", potvrdio ono o čemu se špekulisalo u posljednje vrijeme, a to je da je okončao ljubavnu vezu sa manekenkom Delilom Softić. 

Kenan i Delila u vezi su bili nekoliko godina. Razlika od deset godina ni Hasagićev propali brak za njihovu sreću u nisu bili prepreka, jer je ljubav uveliko cvjetala, ali na kraju bivši bh. golman ponovo sam i slobodan. 

Za one koji ne znaje, Delila se od 13. godine bavi manekenstvom i veliki iskorak napravila je pobjedom na svjetskom izboru Miss Fashion TV, koji je u direktnom prijenosu emitovan u 202 zemlje. Poslije ovog izbora njena karijera modela je krenula dobrim putem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi