Pukla tikva: Razvode se Pique i Shakira?

Ljubomora fudbalera kriva za sve

Pukla tikva: Razvode se Pique i Shakira?

O. Lekić

Španski reprezentativac Gerard Pique i poznata pjevačica Shakira navodno se razvode, javljaju inostrani mediji.

Prema pisanju inostranih medija jedan od najpoznatijih bračnih parova proživljava teške trenutke i uskoro će se i zvanično razvesti.

Navodno je za probleme u njihovoj bračnoj zajednici kriva ljubomora španskog reprezentativca i fudbalera Barcelone zbog čega je poznata pjevačica odlučila staviti tačku na njihov zajednički život.

Povodom glasina o razvodu braka nisu se oglasili ni Shakira, a ni Pique, dok je poznata pjevačica, koja važi za veliku profesionalku, otkazala nekoliko nastupa što je samo podgrijalo špekulacije o razvodu poznatog bračnog para.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi