Pulev ljubio novinarku, njegova djevojka Andrea se danas oglasila

Nije baš sretna zbog toga

Pulev ljubio novinarku, njegova djevojka Andrea se danas oglasila

E. Škorić

Bugarski bokser Kurbat Pulev u fokusu je sportske javnosti nakon što je poljubio u usta novinarku.

On je poljubio Jenny SuShe tokom intervjua nakon jedne borbe, ali je odbio da se izvini za svoj potez.

Jenny je nakon što je video postao hit na društvenim mrežama objavila i fotografiju sa bugarskim bokserom na Instagramu, te je poručila da joj je trenutak kada ju je Pulev poljubio bio malo sramotan i čudan.

"Možda ste vidjeli video na kojem ljubim novinarku nakon intervjua kada sam pobijedio u meču protiv Dine. Novinarka Jenny je ustvari moja prijateljica i nakon intervjua ushićen i odlučio sam da je poljubim. Kasnije te noći je došla na zabavu sa mnom i mojim prijateljima gdje smo slavili pobjedu. Na videu gdje smo se poljubili se jasno vidi da smo se smijali i zahvalili jedno drugom. Stvarno nemam ništa više da dodam na tu temu", rekao je Pulev.

I dok Pulevu tu nema ništa neobično i čudno, ima njegovoj djevojci i poznatoj pjevačici Andrei.

"Danas si na vrhu, ujutru na dnu... Danas si srećna, ujutru nesrećna... Danas si tu, ujutru te nema... Zato, šta god da ti život donese, ostani dostojanstven", napisala je Andrea na na društvenim mrežama.

"Možda izgledam smireno, ali bih ti zalijepila tri šamara", dodala je zgodna Bugarka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi