Puma Brazil

Puma Brazil

Sponzorski tekst
Teme:

Kako se bliži još jedno ljeto puno sporta, bez obzira na to koji sport gledate i koju momčad bodrite, svi dijelimo nešto zajedničko - radost i uzbuđenje kada vaš omiljeni sportaš ili momčad pobijedi! 

Brazil, jedna od najveselijih zemalja svijeta, savršena je inspiracija za taj oslobađajući trenutak. Kako bi proslavili i sačuvali taj osjećaj radosti, PUMA je lansirala nova limited edition izdanja svoja dva najprodavanija mirisa, PUMA Green i PUMA Yellow.

Puma Brasil Green aromatičan je cvjetni miris za muškarca Top note: bergamot, sočni zeleni tonovi Središnje note: lavanda, listovi ljubičice, đurđevak Bazne note: vanilija, bijela cedrovina, benzoin.

Puma Brasil Yellow je cvjetno voćni miris sa mošusnim podtonovima za ženu Top note: bergamot, frezija, kupina, jabuka Središnje note: ruža, kadifice, magnolija Bazne note: vanilija, cedrovina, iris, mošus.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije