Puyol: Na sigurnom smo, čekamo nove informacije

Došao da igra na humanitarnoj utakmici

Puyol: Na sigurnom smo, čekamo nove informacije

E. Čaušević

Haos na ulicama gradova širom Turske nakon državnog udara od strane turske vojske još uvijek nije završen.

Cijela Turska je na nogama, a narod je ustao da se pobuni protiv ovog čina jednog dijela turske vojske. Mnoge poznate ličnosti nalaze se u Turskoj jer se ovih dana trebala igrati humanitarna utakmica na kojoj su učešće najavili Lionel Messi, Andres Iniesta, Deco, Carles Puyol...

Španski mediji bili su zabrinuti za sigurnost fudbalera koji su već otputovali u Tursku. Jedan od njih je i nekadašnji kapiten Barcelone, Puyol, koji se uspio javiti medijima i potvrditi da se nalaze na sigurnom.

"Na sigurnom smo. Nekoliko nas je doputovalo ranije u Tursku, dok su ostali trebali doći u narednim danima. Sada čekamo nove informacije i nadamo se da ćemo u nekoliko narednih sati napustiti Tursku", rekao je Puyol.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi