Quaresma demantovao medije zbog istetoviranih suza na licu

Neće otkrito motiv za tetovažu

Quaresma demantovao medije zbog istetoviranih suza na licu

E. Čaušević

Portugalski fudbaler Ricardo Quaresma poznat je po tome što voli da se tetovira, a najviše pažnje privlači tetovaža na njegovom licu.

Quaresma je prije nekoliko godina odlučio da istetovira suze na svom licu, ali nikada nije dao objašnjenje zašto je to uradio. Portugalski mediji prije nekoliko dana objavili su priču da je Quaresma ovo uradio zbog loših odnosa sa svojim starijim bratom.

Navodno, njegov brat je prije nekoliko godina ukrao novac iz Quaresminog restorana što je za igrača bila velika izdaja. Ipak, nakon što je priča objavljena odlučio se oglasiti igrač Bešiktaša koji je demantovao ove navode portugalskih medija.

"Čitam upravo da pokušavate shvatiti zašto sam istetovirao suze na svom licu. Ova priča za mog brata je apsolutna laž i nema veze sa tetovažom. Neću vam otkriti zašto sam uradio ovu tetovaži i želim da poštujete moju privatnost. Moj brat mi nikada nije ukrao ni cent", rekao je Quaresma.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi