"Ako se plasiramo u Evropu, istetovirat ću penis!"

Vatreni navijač se zakleo

"Ako se plasiramo u Evropu, istetovirat ću penis!"

O. Lekić

Fudbalski zaljubljenici širom planete imaju neobične načine da proslave velike uspjehe svojih omiljenih klubova, a čini se da je jedan Englez odlučio napraviti korak dalje.

Brad Lister je jedan od najluđih navijača Newcastle Uniteda, a svoju vjernost je već nekoliko puta pokazao brojnim tetovažama u čast svog voljenog kluba.

Na svom tijelu Lister ima čak i tetovažu kao uspomenu na pobjedu Newcastlea nad Liverpoolom 2:0 s kraja prošle godine, a njegovu ruku odavno krasi skraćenica 'NUFC'.

"Namjeravam svoje tijelo 'išarati' uspjesima svog kluba. Već imam nekoliko tetovaža, a spreman sam ih uraditi i stotine, samo da mom Newcastleu krene na bolje", poručio je Lister, koji je potom dao zanimljivo obećanje:

"Znam da smo u teškoj situaciji i da ćemo se boriti za opstanak, ali vjerujem u čuda i plasman u Evropu. Ako se to dogodi, kunem se da ću se istetovirati po penisu!".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi