"Balotelli se voli šminkati kao žena"

Chloe Evans priznala

"Balotelli se voli šminkati kao žena"

Napadač Manchester Citya Mario Balotelli po svemu sudeći varao je svoju djevojku i to dvije godine. Duge dvije godine.

Plavokosa Chloe Evans (21) izjavila je britanskim medijima kako se već dvije godine nalazi u tajnoj vezi sa italijanskim napadačem Mariom Balotellijem.

 

Balotelli već duže vrijeme ima djevojku, italijansku manekenku Raffaellu Fico, kojoj izgleda i nije bio baš vjeran.

 

Međutim, ono što je izazvalo najveću pažnju, jeste izjava Chloe kako Mario Balotelli voli da se šminka i da glumi da je žena?!

 

"Stajao je ispred mene sa karminom, maskarom, sjenom i plavom perikom i rekao mi: Izgledam ljepše od tebe'", rekla je Chloe.

 

"Nikada neću zaboraviti dan kada sam ga šminkala. Svidjelo mu se to. Bilo nam je dosadno i nismo imali šta raditi, pa se Mario odlučio našminkati. Bilo je to zaista smiješno", dodala je plavokosa starleta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.