"Gattuso me je maltretirao kada je čuo da sređujem obrve!"

Zanimljiva ispovijest El Shaarawyja

"Gattuso me je maltretirao kada je čuo da sređujem obrve!"

Stephan El Shaarawy je jedan od onih fudbalera koji svom izgledu pridaju mnogo, pa možda i previše pažnje.

Italijanski reprezentativac i fudbaler Monaca prisjetio se 'torture' koju je prošao kada je tek stigao u Milan, a jedan od igrača koji su se protivili njegovom izgledu bio je legendarni Gennaro Gattuso.

"Gattusu se nimalo nije dopalo kada je čuo da sređujem obrve. Kada sam se jednom pojavio na treningu, šutnuo me je u zadnjicu i unio mi se u lice rekavši mi da sam na trening došao da mislim samo o fudbalu, a ne o obrvama, frizuri i svom izgledu", prisjetio se El Shaarawy, koji je nastavio:

"Od mene je čak zatražio da obrijem glavu čim sam zakoračio u Milanelo! Nekoliko puta me je 'maltretirao' zbog mog neobičnog izgleda a, srećom, sve se zaustavilo kada su mi u pomoć pritekli neki stariji igrači Milana".

"Oni su Gattusu rekli da me ostavi na miru. Spomenuli su mu Cissea i Hamšika, koji također gaje neobičan stil. Njihova intervencija je urodila plodom i tako se sve završilo".

Gennaro Gattuso je nedavno izjavio kako mu današnji fudbaleri više liče na manekene nego na sportiste, čime je još jednom jasno dao doznanja šta misli o novim fudbalskim trendovima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije