"Ja skupljam Panini sličice za SP, a vi?"

Kobe Bryant u reklami:

"Ja skupljam Panini sličice za SP, a vi?"

jedna od najvećih zvijezda NBA lige i prvo ime Los Angeles Lakersa, Kobe Bryant, koji će ovu sezonu željeti zaboraviti što prije, snimio je reklamu za italijansku kompaniju Panini.

Košarkaš kojeg su u ovoj sezoni povrede namučile pojavljuje se na košarkaškom parketu, dok paralelno s njim iste poteze radi i dječak u Brazilu na fudbalskom terenu.

Bryant koji u reklami nosi majicu fudbalske reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država tokom reklame govori o svom iskustvu, te načinu ponavljanja na osnovu kojeg je postao tako dobar košarkaš.

Na kraju je popularni košarkaš priznao da i on skuplja sličice igrača učesnika Svjetskog prvenstva u Brazilu ove godine. Nije ni čudo da popularni Kobe skuplja sličice kompanije čije se sjedište nalazi u Italiji, zemlji u kojoj je ovaj košarkaš proveo dobar dio svog djetinstva, a fanove je pitao na kraju da li oni skupljaju. 

Odgovor velike većine iz naše zemlje glasio bi "da" jer Paninimanija još uvijek drma cijelu Bosnu i Hercegovinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.