"Ljubav je veliki pokretač, oženit ću se spontano"

Novak Đoković

"Ljubav je veliki pokretač, oženit ću se spontano"

E. Škorić

Prvi reket svijeta, Novak Đoković, izjavio je kako će spontano zaploviti u bračne vode.

Najbolji teniser današnjice osvrnuo se malo i na stvari izvan terena. Tako je rekao kako mu je djevojka Jelena velika podrška te da će njih dvoje spontano i zajednički donijeti odluku o trenutku kada će izreći sudbonosno "da". 

 

"Ljubav je veliki pokretač i Jelena i ja ćemo odluke vezane za našu budućnost donijeti spontano", rekao je Đoković dok je odgovarao na pitanja svojih fanova na osobnoj internetskoj stranici.

 

Najsretniji trenutak u karijeri proglasio je osvajanjem Wimbldona, a najteži mu je, kako kaže, poraz od Rafaela Nadala u polufinalu Olimpijskih igara u Pekingu.

 

Za 2012. godine prioriteti su mu Roland Garros i Olimpijske igre u Londonu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.