"Nadam se da se neću pretvoriti u Kim Kardashian"

Zanimljiva izjava bivše zvijezde Chelsea

"Nadam se da se neću pretvoriti u Kim Kardashian"

Bivša zvijezda Chelsea i reprezentacije Irske Damien Duff završio je nogometnu karijeru u decembru prošle godine.

Duff je posljednji angažman imao za irski klub Shamrock Rovers gdje je odigrao devet mečeva.

Nekadašnji reprezentativac Irske poručuje da voli putovanja, te da je od odlaska u penziju mnogo putovao po svijetu. Ipak, kaže da bi više volio da to putovanje zaradi svake sedmice.

"Mislim da mogu kada god poželim ući u avion sa djecom i otići gdje god poželim i to je lijepo. Ipak, navikao sam da radim i živim naporno i više bih volio da su ti odmori na koje idem na neki način zasluženi iz sedmice u sedmicu", rekao je Duff i onda se poredio sa Kim Kardashian.

"Ne bih volio da se pretvorim u...htio sam se porediti sa Kim Kardashian koja je društvena i vodi takav način života. Ja volim da napornim radom zaradim lijepe stvari pa čak i vikend slobodan".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi