"Ne znam da li će se moje dijete roditi u Madridu"

Carbonero podgrijala situaciju

"Ne znam da li će se moje dijete roditi u Madridu"

Sara Carbonero, djevojka Ikera Casillasa, dodatno je podgrijala špekulacije o njegovom odlasku iz Real Madrida rekavši da nije sigurna gdje će njih dvoje živjeti u narednom periodu.

Atraktivna tv voditeljica sinoć je prisustvovala modnom događaju u Madridu, a prisutni novinari su je pitali o budućnosti, a ona je dala vrlo zanimljiv odgovor.

„Ne znam da li će se moje djete roditi u Madridu ili negdje u inostranstvu. Sada nije trenutak da pričamo o tome“, rekla je gospođica Carbonero.

Ova izjava djevojke Ikera Casillasa, koja se nalazi u drugom stadnju, samo je dodatno podgrijala špekulacije o tome da bi dugogodišnji čuvar mreže Kraljeva i kapiten svjetskih i evropskih prvaka, zbog nezavidnog statusa koji ima u ekipi mogao napustiti tim sa Santiago Bernabeua.

Iker je upozoren i od selektora Del Bosquea da ukoliko želi da zadrži mjesto među stativama „Crvene Furije“, mora pronaći klub u kojem će stalno igrati.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti