"Ovo nije priča o tenisu, ovo je preživljavanje"

Jelena Dokić objavila knjigu

"Ovo nije priča o tenisu, ovo je preživljavanje"

E. Škorić

Jelena Dokić, bivša srbijanska teniserka, objavila je knjigu pod nazivom Nesalomiva.

Dokić je bila nekada vrhunska teniserka, ali je zbog raznih životnih problema i neslaganja s ocem Damirom njena karijera prerano okončana.

Napisala je knjigu "Nesalomiva" i tu je opisala sva svoja iskustva.

"Tokom proteklih godinu dana prošla sam kroz jedno od najtežih iskustava, ali i jedno od iskustava koje me je najviše ispunilo – pisanje moje dosadašnje životne priče. Do sada nikome nisam rekla svoju punu priču, nikom živom, tako da je bilo teško ponovo prolaziti kroz neke bolne i teške trenutke u životu, ali bilo je i divno prisetiti se nekih lepih trenutaka iz karijere. Ali sve to zapisati, i dobro i loše, bilo je oslobađajuće. Ne, ovo nije priča o tenisu, ovo je priča o preživljavanju", napisala je Jelena Dokić na Instagramu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi