"Peglao sam ove svoje u svlačionici kad je Vedo dao gol"

Enid Tahirović, golman Hamburga

"Peglao sam ove svoje u svlačionici kad je Vedo dao gol"

Vedad Ibišević donio je svojim golom pobjedu Stuttgartu u dvoboju protiv Hamburga, što je obradovalo Enida Tahirovića, rukometnog reprezentativca Bosne i Hercegovine.

Tahirović od ove sezone nosi dres HSV Hamburga, te je malo zezao svoje saigrače u svlačionici, nakon što je danas Vedad Ibišević svojim golom nanio poraz fudbalskoj sekciji Hamburga.

"Uzeo sam nabrzinu uzeo dva boda u Ligi prvaka i sada odmaram. Ah, umalo ne zaboravih. Vedo zabio ovim mojim za pobjedu Stuttgarta, malo sam ih peglao u svlačionici. Bravo majstore", poručio je Tahirović putem svog Facebook profila.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.