"Posljednja  igra" u režiji Ibre, Neymara, Ronalda i ostalih

Zvijezde Nikeau akciji

"Posljednja igra" u režiji Ibre, Neymara, Ronalda i ostalih

Teme:

Svjetsko prvenstvo u fudbalu počinje za koji dan u Brazilu, zemlji fudbala, a veliki sportski brendovi koriste svaku priliku da ispromovišu svoje nove proizvode, ali i fudbalske zvijezde koje su zaštitna lica njihovih kompanija.

Tako su u novoj reklami američke kompanije za proizvodnju sportske opreme Nike najveće zvijezde na fudbalskom nebu današnjice koje nose ovu marku dobile svoje animirane verzije u video spotu koji je nazvan "Posljednja igra".

Ovaj video je kreiran kako bi pokazao razliku između "riskantnog" i "sigurno" fudbala. Sve činjenice koje se nadove kroz video idu u prilog sigurnoj igri koja se pokazala efikasnijom, ali...

"Ništa nije opasnije od toga da ne rizikujete", poruka je koju šalju Ronaldo, Neymar, Ibrahimović, Iniestu i ostala zaštitna lica kompanije Nike.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije