"Razumijem kada meni viču 'pederu', ali vrijeđati Novaka..."

Aleksandar Vučić, premijer Srbije

"Razumijem kada meni viču 'pederu', ali vrijeđati Novaka..."

Premijer Srbije Aleksandar Vučić ostao je šokiran uvredama koje su navijači Partizana uputili Novaku Đokoviću na utakmici protiv Crvene zvezde.

"Sramota je što je Novak Đoković onako dočekan i što ga Srbi vrijeđaju po navijačkoj osnovi. Takve uvrede i psovke nisam očekivao jer je on legenda Srbije. Ako ne već, onda će uskoro postati", rekao je Vučić i dodao:

"Razumijem kada meni viču 'Vučiću pederu', ali vrijeđati Novaka Đokovića je bezobrazoluk najgore vrste".

Premijer Srbije je još dodao da je u toku istraživanje poslovanja beogradskih velikana i da će se uskoro u javnost izaći sa tačnim podacima do koje će doći formirana radna grupa.

Također, Vučić je još davno naglasio da je privatizacija jedino rješenje i za Partizan i za Zvezdu, zbog čega ga navijači i jesu ponajviše 'uzeli na zub'.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.