"Sinu bih rekao da kopira Mullera, a ne Messija i Ronalda"

Legendarni Henry dao zanimljivu izjavu

"Sinu bih rekao da kopira Mullera, a ne Messija i Ronalda"

Thierry Henry dao je vrlo zanimljivu izjavu za inostrane medije u kojoj se dotakao i najboljih fudbalera današnjice. 

"Kada bih imao sina rekao bih mu da kopira Thomasa Mullera. Ono što on radi je fantastično i Muller je pravi primjer odličnog fudbalera. Odličan je u napadu, dobar i u odbrani, ima sjajnu kontrolu lopte i nevjerovatan je strijelac", nahvalio je Mullera za početak Henry i dodao:

"O njemu se ne priča previše, a trebalo bi. Ljudi više vole da pričaju o atraktivnim potezima, a Muller nije takav. On postiže jednostavne golove koji vrijede isto koliko i oni atraktivni".

Henry je za kraj dodao još jednu zanimljivu stvar koja se tiče dva najbolja fudbalera današnjice.

"Sinu bih rekao da ne kopira Ronalda i Messija. Jednostavno, njih je nemoguće 'skinuti'. Neka kopira Mullera, ili Riberyja naprimjer", završio je veliki Henry. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti