"Srednjak" Lady Gage za košarkaše Albe

Nakon poraza u Berlinu

"Srednjak" Lady Gage za košarkaše Albe

Alba Berlin je posljednjim šutem na utakmici u Berlinu rezultatom 94:93 savladala aktuelne NBA prvake San Antonio Spurse.

Ključni čovjek za pobjedu berlinskog sastava bio je Jamel McLean, nekadašnji igrač belgijskog Oostendea.

Susret između osvajača Kupa Njemačke i NBA šampiona prisustvovalo je mnogo poznatih osoba, a jedna od njih bila je i kontraverzna pjevačica Lady Gaga. 

Pjevačica je poznata kao velika navijačica aktuelnog NBA šampiona, a nakon što su prošle sezone "uzeli" titulu savladavši u finalnoj seriji Miami Heat, Gaga nije propustila priliku da se slika sa šampionskim peharom i pojedinim košarkašima tima za kojeg navija.

Ipak, nakon sinoćnjeg poraza Lady Gaga nije propustila priliku ni da košarkašima Albe pokaže šta misli o njihovoj pobjedi sa zvukom sirene. Pjevačica je pokazala dva "srednjaka" u pravcu pobjedničke ekipe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti