"Šta da kažem na 'Messi, Messi'? Nemam komentara"

Cristiano Ronaldo nakon utakmice u Sofiji

"Šta da kažem na 'Messi, Messi'? Nemam komentara"

Cristiano Ronaldo bio je na meti navijača u susretu drugog kola Lige prvaka protiv Ludogoreca, koju je njegov Real Madrid odigrao u Sofiji.

Tokom cijelog susreta su se sa tribina mogli čuti povici "Messi, Messi" koji su, čini se, poprilično naljutili i iznervirali Ronalda. Ronaldo se baš i nije proslavio u tom susretu budući da je promašio jedanaesterac, što je domaću publiku dovelo do ekstaze.

Novinari su nakon završetka susreta upitali Ronalda da prokomentariše povike s tribina kojim se prolamalo ime njegovog "najvećeg rivala" Messija.

"Šta da kažem na to? Zašto bih uopšte pričao o tim povicima? Nemam komentara. Navijači Ludogoreca i publika ovdje trebaju da budu sretni što su imali priliku uživo vidjeti Real Madrid i sve zvijezde koje su im došle u grad", rekao je Ronaldo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.