"Tuka je požurio da dočeka goste na večeri za Bajram!"

Zanimljivi komentari na Amelov uspjeh

"Tuka je požurio da dočeka goste na večeri za Bajram!"

Bosanci i Hercegovci su s pravom ponosni na Amela Tuku, koji je u utrci Dijamantske lige u Monaci na 800 metara istrčao najbolji rezultat na svijetu u ovoj sezoni.

Kako to uvijek biva nakon nekog velikog (sportskog) uspjeha, našem narodu ne treba mnogo vremena da počne smišljati zanimljive komentare. Tako je bilo i sinoć, kada su brojni oduševljeni Bosanci i Hercegovci dali svoj komentar na historijski uspjeh kojeg je ostvario Tuka.

Za prijatan početak dana, donosimo vam nekoliko najzanimljivijih, koje smo mogli pročitati na našoj Facebook stranici i forumu SportSport.ba.

"U po trke majka mu javila da će mu gosti za Bajram doći na večeru, pa je zato požurio"

"Pobjeda je nevažeća. Nije dao žmigavac dok je preticao"

"Eh, kada bi nastupo za mog Želju u četvrtak,  pa da jednom podere po desnoj strani..."

"Šta baklava radi!"

"Bolt je za njega mala beba. Ja mislim da bi ga Amel otpuh'o lagano"

"Kakvi su ovo momenti? Nigdje ga nije bilo do zadnjih 200 m, bio je predzadnji. A onda, kao da mu je neko turbomotor u dupe ugradio i otvorio turbine"

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti