"Volio bih da nam Justin Bieber otpjeva navijačku himnu"

Engleski reprezentativac iskren

"Volio bih da nam Justin Bieber otpjeva navijačku himnu"

Zamislite kako bi zvučalo kada bi Justin Bieber snimio jednu navijačku pjesmu...

Baš to je ideja reprezentativca Engleske Caluma Chambersa, koji je bio vrlo iskren kada su ga novinari upitali ima li specijalnu želju.

"Vjerovatno će me neki zezati zbog ovoga, ali volio bih kada bi nam Justin Bieber otpjevao navijačku himnu", rekao je fudbaler Arsenala.

Navijačke himne za velika takmičenja su tradicija svih reprezentacija, a Englezi su poznati po tome da često imaju najbolju pjesmu koja stvori pravu euforiju kod navijača.

Ostaje da se vidi hoće li njihovu himnu za EURO izvesti Justin Bieber. Bilo bi to zanimljivo za čuti, bez ikakve dileme.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi