Kako podebljati kućni budžet pred FIFA Svjetsko prvenstvo?

Male tajne velikih majstora treće dobi

Kako podebljati kućni budžet pred FIFA Svjetsko prvenstvo?

Svjetsko prvenstvo u fudbalu kreće, a ovaj vrhunac godine za ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu budi jednako interesovanje među svim generacijama.

I dok će omladina večeras tražiti najbolji lokal u kojem će sa društvom pratiti utakmice Svjetskog prvenstva, radnici uzimati godišnje odmore kako bi u miru pratili vrhunske fudbalske utakmice, penzioneri su već počeli razmišljati kako da pojačaju kućni budžet i obogate atmosferu i trpezu uz koju će uživati uz majstorije Messija, Ronalda i društva.

Tu na scenu stupa SportSport i naša mala radionica trikova za sve generacije koji će vam pomoći da sa zadovoljstvom pratite dolazeći spektakl. Kao što nalažu pravila bon-tona, prvi savjet biće upućen penzionerima.

Ukoliko pripadate populaciji "zlatne životne dobi", sada je pravo vrijeme da iskoristite ponudu koju je do 20.12.2022. pripremila Raiffeisen banka.

Zahvalni za doprinos koji su kroz svoj radni vijek pružili društvenoj zajednici, Raiffeisen banka nudi dodatna sredstva koja upravo vi možete iskoristiti da podebljate svoj kućni budžet pred SP i maksimalno uživate u utakmicama.

Najnovija “zlatna ponuda za zlatnu životnu dob” Raiffeisen banke omogućiti će penzionerima dodatnu likvidnost. Svi penzioneri koji do sada nisu koristili usluge Raiffeisen banke imaju priliku da ostvare benefit od 30 KM za online apliciranje za debitnu karticu i paket usluga, a nakon uplate prve penzije na Raiffeisen karticu očekuje ih dodatna uplata od 50 KM. Penzionere koji već posjeduju debitnu karticu Raiffeisen banke, te usmjere primanja penzije na istu, očekuje uplata od 50 KM. Znači, promijenite li danas banku putem koje primate penziju i odaberete Raiffeisen banku, imaćete poklon od 50 KM na svom računu. Idealno. Sve detalje možete naći na linku https://app.raiffeisenbank.ba/bs/prenesi-penziju.html.


Zašto ne iskoristiti ovu priliku baš sada i povećati svoja novčana primanja, te optimizirati novčani tok? Iskoristite dodatnih 50 KM koje vam poklanja Raiffeisen banka i uživajte u fudbalskom spektaklu koji je pred nama.