Rakitićevi nokti u rozoj boji, a razlog će vas oduševiti

Ne može ništa odbiti

Rakitićevi nokti u rozoj boji, a razlog će vas oduševiti

O. Lekić

Ivan Rakitić i supruga Raquel imaju običaj često porodične trenutke podijeliti s prijateljima na Instagramu. 

Ovaj put Raquel je na popularnoj društvenoj mreži objavila fotografiju na kojoj njihova kćerka Altea lakira nokte tati u rozu boju, a iza toga se krije prelijepa priča.

"Kada imaš najboljeg oca na svijetu koji će učiniti sve da bi vidio osmijeh na tvom licu", napisala je Raquel ispod fotogorafije koju je na svom profilu podijelio i Rakitić i skupio više od 110.000 lajkova. 

Rakitić očito svojoj princezi ne može ništa odbiti, pa je tako pristao i na rozi lak na svojim noktima. Može se primijetiti i kako kćer nosi istu nijansu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije