Rami, kaješ li se? Pamela Anderson se skinula gola

Rami, kaješ li se? Pamela Anderson se skinula gola

E. Škorić

Priča o Adilu Ramiju i Pameli Anderson je završena, barem ona prava ljubavna, no mediji često dolaze do novih informacija o njihovoj prethodnoj vezi.

Ako ništa, da se priča ponovo aktivira potrudio se Aleksandar Kokorin, bivši saigrač Ramija s kojim je igrao u Sočiju. On je kazao kako im je Rami ispričao neke nevjerovatne detalje, pa između ostalog da se s Pamelom seksao 12 puta u toku noć.

"Rami nam je ispričao mnogo zanimljivih stvari o vezi s Pamelom Anderson. Zanimalo nas je kakva je ona u krevetu, a on se nije baš stidio da priča o tome. Govorio je za Pamelu da je to bila najbolja žena u njegovom životu, te da su se seksali po 12 puta u toku jedne noći", izjavio je Kokorin.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B_lIbhTnut9/[/instagram]

Ipak, Ramiju ostaje samo da se sjeća i da žali, a da mu bude još gore, potrudila se zgodna plavuša koja je u 52. godini (ponovo) skinula sve sa sebe, a ovaj put zbog uloge u jednoj reklami.

Glumica je reklamu snimala za luksuznu torbu marke Ashoka Paris. Ležala je gola na plahti punoj latica ruža u elegantnoj sobi prepunoj buketa cvijeća. Rukama je preklila grudi, ali u zavodljivoj pozi i zamišljenja pogleda, tek toliko da Rami shvati šta je nedavno imao, pa izgubio.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B8Hn2WqHcdg/[/instagram]

Njena saradnja sa spomenutim brendom torbi ima etički razlog. A radi se o tome da su linije torbi koje glumica reklamira 'veganske' vrste, odnosno da su proizvedene od materijala koji ne potječu od životinja. Valja napomenuti da je Pamela snažni zagovornik prava divljih životinja, a posljednjih godina bori se protiv korištenja životinjskog krzna za izradu modnih proizvoda.

Oglasi