Ramos ne može bez vaterpolistica

Ovaj put bez gafa

Ramos ne može bez vaterpolistica

Edmir Škorić

Kapiten Real Madrida Sergio Ramos nije ponovio gaf iz 2013. godine.

Ramos je u augustu 2013. godine pratio vaterpolistice Španije i tada im je na Twitteru čestitao titulu Svjetskih prvakinja.

No, one su u finalu pobijedile Australiju sa 8:6 2., a Ramos im je čestitao 26. augusta. Gledao je reprizu i brže-bolje potrčao da objavi na Twitteru čestitku.

Izazvalo je to smijeh u španskoj javnosti, no Ramos je nastavio da prati vaterpolistice. 

Vaterpolistica Španiej Maica Garcia pozvala je stopera Reala putem El Mundo Deprotiva da uživo prati nju i suigračice.

Ramos je tako gleado duel Španije i Hrvatske, pa je čestitao vaterpolisticama na pobjedi i to bez zakašnjenja. Obećao je da će ih pratiti i u nastavku takmičenja.

"Maria, pomno vas pratim. Sretno na Evropskom. Nadam se da ću imati priliku da vam čestitam naslov", napisao je Ramos na Twitteru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi