Ramos objavio fotografiju na Instagramu i nikome nije jasno šta se desilo sa silnim tetovažama

Defanzivac Real Madrida u centru pažnje

Ramos objavio fotografiju na Instagramu i nikome nije jasno šta se desilo sa silnim tetovažama

E. Čaušević

Sergio Ramos je itekako aktivan na društvenim mrežama, a njegove fotografije na Instagramu često izazovu dosta pažnje.

Tako je bilo i ovaj put nakon što je kapiten Real Madrida jutros objavio novu fotografju na Instagramu. Za svega sat vremena španski mediji su objavili Ramosovu fotografiju jer nikome nije jasno šta se desilo s njegovim tetovažama.

Ramos je poznat po tome što voli da se tetovira, te na svom tijelu ima mnoštvo tetovaža. Posebno na gornjem dijelu tijela koje je skoro prekriveno tetovažama.

Igrač Reala nedavno je objavio fotografiju leđa koja su skoro cijela "išarana", a na fotografiju koju je jutros objavio nema niti jedne jedine tetovaže.

Njegovim fanovima nije jasno da šta se desilo, te da li je Ramos nekako šminkom uklonio ove tetovaže samo za potrebe fotografisanja. Sigurno da će odgovor na ovo pitanje biti ubrzo poznat.

View this post on Instagram

#RMDerbi. Sobran las palabras. There are no words. #HalaMadrid

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos) on

View this post on Instagram

👀 #CleanSheet #ad

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos) on

Promo

Top Komentari

Robijasi_It
Hoće promjeniti vjeru možda a ja budale novinara gdje ti zivia
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi