Raskinuli Damir Džumhur i Dejana Živković

Prema pisanju Dnevnog Avaza

Raskinuli Damir Džumhur i Dejana Živković

Samir Mlaćo

Najbolji bh. teniser Damir Džumhur nije više u ljubavnoj vezi sa srbijanskom manekenkom Dejanom Živković, ekskluzivno piše Dnevni Avaz. 

Damira danas očekuje nastup na ATP turniru u Monteplieru, a izvor Avaza nije želio govoriti o razlozima raskida saradnje.

"Da, tačno je. Dejana i Damir više nisu zajedno".

Prve zajedničke fotografije Džumhur i Živkovićeva su objavili objavili su u julu prošle godine, a srbijansku manekenku smo mogli viđati i na gotovo svim turnirima gdje je bila vjerna podrška bh. teniseru.

Avaz također prenosi da je Damir i Dejana posljednji put zajedno viđeni u januaru u Melburnu, te da je do prekida veze došlo po povratku iz Australije.

Damirovi bliski prijatelji za ovaj list su istakli da se on odlično nosi sa raskidom veze i da skoncentrisan na igru i turnire koje slijede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi