Raspad Floydovog carstva? Money prodaje omiljeni automobil!

Pretrpio ogromne novčane gubitke

Raspad Floydovog carstva? Money prodaje omiljeni automobil!

M. Šljivak

Kontroverzni Floyd Mayweather poznat je kao čovjek koji se ne libi u javnosti prikazati bogatstvo koje posjeduje.

Bivši bokser čije se bogatstvo procjenjuje na preko 500 miliona dolara, našao se navodno u velikim problemima i prinuđen je na aukciji prodati omiljeni automobil.

Radi se o gotovo pet miliona dolara vrijednom Koenigsegg CCXR Trevita, automobilu koji je napravljen u samo dva primjerka i čiji je vlasnik Mayweather postao 2015. godine.

Neki američki mediji su objavili da je Floyd vjerovao pogrešnim ljudima kada su investicije u pitanju i da je pretrpio ogromne novčane gubitke.

On sada na sve načine pokušava vratiti izgubljeni novac. Iako ga još uvijek ima sasvim dovoljno, njegov ego ne može da istrpi prevaru čija je bio žrtva i pohlepa bi ga mogla vratiti čak i u ring za megaokršaj protiv MMA zvijezde Conora McGregora.

Prethodno je pokušao na aukciji prodati i  Bugatti Veyron vrijedan više od dva miliona dolara no to mu nije uspjelo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi