Rat u najavi: Georgina ljubomorna na Ronaldovu asistenticu

Atraktivna Marisa Mendes uznemirila Ronaldovu djevojku

Rat u najavi: Georgina ljubomorna na Ronaldovu asistenticu

Atraktivna djevojka sjajnog Portugalca Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez iz dana u dan postaje sve ljubomornija na Marisu Mendes, Ronaldovu asistenticu.

Marisa je zadužena za ažuriranje i praćenje zvaničnih profila Cristiana Ronalda na društvenim mrežama, a osim što je veoma sposobna u svom poslu, ona je i veoma atraktivna djevojka, pa svjetski mediji prenose da je Georgina izuzetno ljubomorna što se Marisa često nalazi u društvu portugalskog fudbalera.

Iako je Ronaldo, navodno, više puta "tješio" Georginu govoreći joj da nema razloga za ljubmoru, njegovoj djevojci je to očigledno slaba utjeha, pogotovo ako se uzme u obzir da su mediji prije nekoliko godina objavljivali da je Portugalac bio u vezi sa svojom današnjom asistenticom.

Marisa, inače kćerka Ronaldovog menadžera Jorgea Mendesa, na slikama koje postavlja na društvenim mrežama izgleda zaista izazovno, a da li Georgina ima razloga za ljubmoru procijenite sami.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi