Razlika u godinama joj nije prepreka: Dara Bubamara se udaje za bivšeg igrača Zrinjskog
"Sretna sam i ispunjena. Konačno imam muškarca kakvog sam željela. Non-stop smo zajedno i ispunjava mi sve želje", riječi su popularne pjevačice.

Ljubav će krunisati brakom

Razlika u godinama joj nije prepreka: Dara Bubamara se udaje za bivšeg igrača Zrinjskog

O. Lekić

Atraktivna srbijanska pjevačica Dara Bubamara odlučila je brakom krunisati višemjesečnu ljubav sa nekadašnjim igračem mostarskog Zrinjskog, Nemanjom Bezbradicom.

Ovaj košarkaš, koji je u prošlosti kratko nosio dres bh. kluba, mlađi je od svoje djevojke čak 17 godina ali velika razlika u godinama očigledno ne predstavlja problem ni njemu, ni poznatoj pjevačici.

Navodno su Nemanja (24) i Dara (41) u vezi od marta ove godine. Ide im sjajno, pa je svadba jedini logičan nastavak te priče.


Foto: Klix.ba

Prema riječima velike Darine prijateljice, Nemanja je nedavno zaprosio pjevačicu i već je odlučeno da se par vjenča u Dubaiju. Datum bi trebao biti nakon velikog Darinog koncerta u beogradskoj Areni, koji je zakazan za 21. april naredne godine.

"Sretna sam i ispunjena. Konačno imam muškarca kakvog sam željela. Non-stop smo zajedno i ispunjava mi sve želje. S njim ne želim da se slikam niti da se pojavljujem u javnosti, ali ako nas neko ulovi, okej. Mi se ne krijemo, normalno funkcionišemo. Nemam namjeru nikome da se pravdam, zaljubljena sam, radim u zemlji i inostranstvu punom parom i sve mi lijepo ide u životu", izjavila je nedavno Dara Bubamara za srbijanske medije.

Dara iza sebe ima brak sa Milanom Kesićem, s kojim ima sina Konstantina, dok će Nemanji ovo biti prvi put da ulazi u brak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi