Razveo se od Miss Nigerije 2013, pa oženio misicu iz 2014. godine

Niko kao Emenike

Razveo se od Miss Nigerije 2013, pa oženio misicu iz 2014. godine

Endin Čaušević

Nigerijskom fudbaleru Emmanuelu Emenikeu u posljednje vrijeme ne ide baš na fudbalskom terenu, ali čini se da mu na ljubavnom planu ide fantastično.

Naime, fudbaler Olympiacosa odlučio se oženiti po drugi put, a ovaj put na "ludi kamen" stao sa Iheomeom Nnadi koja je bila Miss Nigerije 2014. godine. Emenike i Nnadi su u vezi već nekoliko godina, a zajedno imaju i kćerku.

Emenike je na vjenčanje potrošio oko 200.000 eura i zaista je sve izgledao spektakularno. Ipak, mnogi se pitaju koliko će trajati ovaj brak s obzirom da Emenike ima "pik" na misice iz Nigerije.

Naime, nekadašnji reprezentativac Nigerije prije nekoliko godina oženio je Ezin Akudo koja je izabrana za Miss Nigerije 2013. godine, a razveli su se samo nekoliko mjeseci kasnije. Da stvar bude bizarnija Emenike je sada oženio misicu iz 2014. godine, a prema svemu sudeći Miss Nigerije 2015. treba da se spremi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi