)
Razvode se Rafael i Sylvie van der Vaart

Fudbaler udario lijepu suprugu

Razvode se Rafael i Sylvie van der Vaart

A. Haznadarević

Čini se da je brak svjetski poznatog para Rafaela i Sylvie van der Vaart pred raspadom, nakon što je fudbaler njemačkog HSV-a udario prelijepu suprugu.

Ovaj incident se dogodio nakon proslave Nove godine, a da stvar bude gora, poznati holandski reprezentativac je suprugu udario pred gostima, zbog čega je ubrzo iskazao žaljenje.

 

S druge strane Sylvie je oprostila nasilno ponašanje, ali brak se definitivno raspao:

 

"Nažalost, vremenom se sve raspalo, bio je to proces koji traje i koji nije jednostavno zaustaviti. Iako možda zvuči čudno, mi još uvijek volimo i poštujemo jedno drugo", rekla je uskoro bivša gospođa Van der Vaart.

 

Očekuje se da će šestogodišnji sin Damian ostati sa mamom, dok će se Rafael odseliti iz porodičnog doma, nakon što se vrati sa priprema u Abu Dhabiju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti