Reakcija Ronaldovog sina na Zlatnu loptu obišla svijet

Jasno je koji mu je fudbaler idol

Reakcija Ronaldovog sina na Zlatnu loptu obišla svijet

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo sinoć je po četvrti put u karijeri osvojio Zlatnu lotpu, nagradu koju ponovo samostalno dodjeljuje France Football.

Ronaldo se trenutno nalazi u Japanu gdje će sa svojim Real Madridom pokušati ponovo osvojiti naslov svjetskog klupskog prvaka, a upravo tamo mu je i dodjeljena Zlatna lopta.

Iako je osvojio ovu prestižnu nagradu, Ronaldo nije bio u centru pažnje, već njegov sin Cristiano Junior koji je imao veoma zanimlju proslavu.

Naime, on je izveo popularni Dab, odnosno način prostave golova veziste Manchester Uniteda, Paula Pogbe. Očito je da Cristiano Ronaldo upravo u Pogbi vidi jednog od svojih fudbalskih heroja, a njegova reakcija obišla je svijet.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi