Redknapp nasmijao Britance anegtodom s početka karijere

Vežu ga lijepe uspomene za Bournemouth

Redknapp nasmijao Britance anegtodom s početka karijere

Harry Redknapp svoju karijeru je počeo 1982. godine u Bournemouthu i za taj period ga vežu lijepa sjećanja.

Gostujući u televizijskoj emisiji Redknapp je otkrio zanimljivu anegdotu s početka trenerske karijere, kada je na utakmicu protiv Crystal Palacea stigao tek u drugom poluvremenu. 

"Igrali su i naši mladi igrači pa sam otišao to pogledati, a kasnije sam na utakmicu išao automobilom, dok je ekipa išla autobusom. No, zapeo sam u prometu i kasnio sam jer je bila nesreća", ispričao je Redknapp i dodao:

"Igrači su već bili na terenu, utakmica se već igrala, a iznenadio sam se kada sam vidio da vodimo 3:0. Tada sam ja preuzeo i vodio utakmicu do kraja, a mi smo jedva pobijedili 3:2. Igrači su mi nakon toga rekli: 'Harry, nemoj doći ni sljedeće sedmice'," prisjetio se Redknapp.

Pored Bournemoutha, Redknapp je tijekom svoje trenerske karijere još vodio West Ham, Portsmouth, Tottenham i QPR. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.