Redsi "pocrvenili" zbog Gerrardovog izgleda na novom PES-u
Foto: EPA

Navijači Liverpoola u nevjerici

Redsi "pocrvenili" zbog Gerrardovog izgleda na novom PES-u

U najmanju ruku čudan izgled legende Liverpoola Stevena Gerrarda u popularnoj fudbalskoj video igrici Pro Evolution Socceru "zapalio" je društvene mreže i razljutio mnogobrojne navijače kluba s Anfielda.

Steven Gerrard je veoma dobro poznato lice među svim ljubiteljima fudbala, ali, čini se, da to nije slučaj kada je riječ o animatorima koji su radili na novm izdanju PES-a.

Pomalo jeziva vizualizacija Gerrarda na PES-u 2018 izazvala je buru komentara na društvenim mrežama. Među navijačima Liverpoola bilo je i onih zgroženih, ali i onih koji su Gerrardov izgled na novom PES-u iskoristili kao inspiraciju za bezbrojne šale.

Jedan od navijača Liverpoola je istakao i da Gerrard na novom PES-u liči na defanzivca Liverpoola Jona Flanagana, dok su drugi dodali da legendarni kapiten Redsa ima "Firminove zube", te da izgleda aspolutno odvratno.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi