Registrujte se danas u Nedžarićima ili na Grbavici i osvojite Play station 4

Danas po 30 km za svakog novog korisnika

Registrujte se danas u Nedžarićima ili na Grbavici i osvojite Play station 4

Sponzorski tekst

Wwin sportska kladionica danas je spremila posebne nagrade za svoje korisnike. Naime, svaki korisnik koji se danas (petak, 5. januar) registruje u poslovnicama ove kladionice u Nedžarićima i na Grbavici, Wwin poklanja 30 km bonusa.

To nije sve, jer je glavna nagrada za korisnike koji se danas registruju Play station 4, a isti će dobiti najsretniji novi korisnik.

Požurite i što prije napravi svoj račun na Wwin račun, jer ste možda baš vi sretnik koji će osvojiti glavnu nagradu, a iako ne budete, svakako da 30 km na računu nije nimalo loše.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi