Ljubavnica raskrinkala zvijezdu: "Napravio si mi dijete i sad ne želiš ni da čuješ za njega"
Foto - Instagram

Sherman u problemu

Ljubavnica raskrinkala zvijezdu: "Napravio si mi dijete i sad ne želiš ni da čuješ za njega"

M. Šljivak

Reina Westberg odlučila je raskrinkati oženjenu zvijezdu i igrača američkog fudbala Richarda Shermana.

NFL zvijezda je varao suprugu Ashley Moss s kojom ima dvoje djece, a njegova ljubavnica Reina odlučila je da javno progovori nakon što je prošla kroz pakao zbog.

Sherman joj je napravio dijete, ali za njega ne želi ni da čuje. Ipak, usuđuje se Reinu zvati da provede noć s njim.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CddlH73ubU3/[/instagram]

Takvo ponašanje na kraju je ovu djevojku razljutilo. Odlučila je sve iznijeti u javnost i Sherman se našao u ozbiljnom problemu.

"Dolazio si kod mene svaki dan i sad imaš obraza reći da nije tvoje dijete. Nisi mi dao dolara otkako je rođen. Govorio si da me voliš, a provlačiš me kroz pakao otkako si saznao da sam truda. West je i tvoje dijete i ne zaslužuje ovo. Što je dosta, dosta je", rekla je ona i dodala je:

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/BMp270Ths1I/[/instagram]

"Od samog početka zna za dijete. Nije mi ništa dao, nikad nije kupio ni pelene, niti bilo šta. Nevjerovatno je da još uvijek pokušava da me vidi i da imamo odnose. Ja sam s njim završila. Bolno je, ali ovaj čovjek brine samo za sebe".

[instagram]https://www.instagram.com/p/BV4IV1Cgyt7/[/instagram]

Richard Sherman igra na poziciji cornerbecka i slavu je stekao igrajući za Seattle Seahawkse s kojima je osvojio i NFL prsten. Pet puta je bio Pro Bowl igrač, a pored tima iz Seattlea igrao je još za 49erse i Buccaneerse.

Ovaj 34-godišnjak trenutno je slobodan igrač i sve se više spominje da će okončati karijeru jer na stolu ima ponudu da postane TV analitičar.

Oglasi