Ljubavnica raskrinkala zvijezdu: "Napravio si mi dijete i sad ne želiš ni da čuješ za njega"

Sherman u problemu

Reina Westberg odlučila je raskrinkati oženjenu zvijezdu i igrača američkog fudbala Richarda Shermana.

Ljubavnica raskrinkala zvijezdu: "Napravio si mi dijete i sad ne želiš ni da čuješ za njega"
Foto - Instagram

NFL zvijezda je varao suprugu Ashley Moss s kojom ima dvoje djece, a njegova ljubavnica Reina odlučila je da javno progovori nakon što je prošla kroz pakao zbog.

Reklama - nastavite čitati ispod oglasa

Sherman joj je napravio dijete, ali za njega ne želi ni da čuje. Ipak, usuđuje se Reinu zvati da provede noć s njim.

Takvo ponašanje na kraju je ovu djevojku razljutilo. Odlučila je sve iznijeti u javnost i Sherman se našao u ozbiljnom problemu.

Reklama - nastavite čitati ispod oglasa

"Dolazio si kod mene svaki dan i sad imaš obraza reći da nije tvoje dijete. Nisi mi dao dolara otkako je rođen. Govorio si da me voliš, a provlačiš me kroz pakao otkako si saznao da sam truda. West je i tvoje dijete i ne zaslužuje ovo. Što je dosta, dosta je", rekla je ona i dodala je:

"Od samog početka zna za dijete. Nije mi ništa dao, nikad nije kupio ni pelene, niti bilo šta. Nevjerovatno je da još uvijek pokušava da me vidi i da imamo odnose. Ja sam s njim završila. Bolno je, ali ovaj čovjek brine samo za sebe".

Richard Sherman igra na poziciji cornerbecka i slavu je stekao igrajući za Seattle Seahawkse s kojima je osvojio i NFL prsten. Pet puta je bio Pro Bowl igrač, a pored tima iz Seattlea igrao je još za 49erse i Buccaneerse.

Ovaj 34-godišnjak trenutno je slobodan igrač i sve se više spominje da će okončati karijeru jer na stolu ima ponudu da postane TV analitičar.

Reklama - nastavite čitati ispod oglasa