Ona je bomba: Niko ne može skinuti pogled s mame mladog fudbalera
Atraktivna mama mladog fudbalera Hajduka uvijek privlači poglede (Foto: Instagram)

Renata izgleda čudesno

Ona je bomba: Niko ne može skinuti pogled s mame mladog fudbalera

M. Šljivak

Talentovani golman splitskog Hajduka, 17-godišnji Borna Buljan, momak je kojem se predviđa velika karijera i mnogi smatraju da će on u budućnosti biti broj jedan hrvatske reprezentacije, ali postoji nešto zbog čega je ovaj momak trenutno mnogo više u centru pažnje. To je njegova atraktivna mama Renata.

Borna Buljan mladi je golman Hajduka iz Splita. Talentovani čuvar mreže član je juniorskog tima, ali mnogi vjeruju da će uskoro postati jedinica prvog tima.

Ipak, pored svojih golmanskih kvaliteta Buljan je interesantan i zbog poprilično atraktivne mame, dobro poznate u regionu.

Borna je sin fitness trenerice i influencerice Ranate Lovrinčević Buljan. Radi se o 45-godišnjakinji, bivšoj Miss Universe Hrvatske.

Renata je ovu titulu ponijela 2000. godine, Borna je rođen pet godina kasnije, a mama je zadržala vitku liniju.

Oglasi

Ova 45-godišnjakinja ponosno pokazuje svoje atribute. Svjesna je svoje ljepote i vrhunskog izgleda, pa nije nikakvo čudo što radi pozira fotografima.

Sigurno je da mnogi uzdišu za ovom mamom na tribinama tokom utakmica. Njeno prisustvo se ne može ignoristati jer se radi o zaista istinskoj ljepotici.

Treba istaći da Renata već 21 godinu godinu radi kao fitness instruktor i da je čitav svoj život posvetila zdravom režimu života.

Pored Borne ona ima i još jednog sina Narda ali usprkos dvije trudnoće ona je zadržala čudesan izgled.

Renata je pravi primjer zdravog života jedne žene. Ona uživa u onom što radi i nije nikakvo čudo što sa 45 godina važi za jednu od najzgodnijih žena u Hrvatskoj.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi