Reprezentativac BiH brutalno pretukao mladića

U subotu uvečer u Banja Luci

Reprezentativac BiH brutalno pretukao mladića

Reprezentativac Bosne i Hercegovine u boksu, zajedno sa još dvojicom boksera, brutalno je pretukao studenta u Banja Luci.

24-godišnji Vladimir Orašanin brutalno je pretučen u subotu uvečer u Banja Luci od strane trojice boksera Boskerskog kluba Slavija, od kojih je jedan i reprezentativac Bosne i Hercegovine, pišu Nezavisne novine.

 

Vladimir je zadobio teže povrede, prelom jagodične kosti, slomljena mu je vilica, te ima modrice po cijelom tijelu.

 

Za sada nije poznat identitet napadača, ali svakako će biti zanimljivo vidjeti da li ovaj boskerski reprezentativac Bosne i Hercegovine i dalje ima pravo braniti državnu zastavu s ovakvim ponašanjem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti