Stadion je zanijemio pred ljepoticom koja se pojavila i niko ne vjeruje u njene godine

Reshmin uživala na Emiratesu

Stadion je zanijemio pred ljepoticom koja se pojavila i niko ne vjeruje u njene godine

Midhat Šljivak

Atraktivna novinarka Reshmin Chowdhury pojavila se danas na Emiratesu na derbiju Arsenala i Tottenhama i itekako je privukla pažnju javnosti. Navijačica Spursa privukla je poglede, a mnogi ne mogu vjeruju da ima 45 godina.

Reshmin Chowdhury popularna je britanska sportska novinarka. Trenutno je zaposlena na TNT Sportsu, pa nema previše vremena da gleda utakmice omiljenog tima Tottenhama.

Kada je konačno dobila šansu da uđe među publiku ostavila je ogroman utisak. S nje mnogi nisu mogli skinuti pogled, a ona je uživala u utakmici.

"Vibre derbija Sjevernog Londona s protivničkim navijačima. Trenutno su prijateljski raspoloženi, ali tek će postati žestoko", napisala je ona.

Oglasi

Utakmica je na kraju završena bez pobjednika 2:2. Spursi su imali dva puta zaostatak i dva puta su stizali rezultat, no propustili su i veliki broj šansi.

Ipak, 45-godišnjakinja može biti zadovoljna. Uživala je u fudbalu, a da nije imala nikakve radne obaveze.

Njen izgled je zaista impresivan. Mnogi fanovi ne mogu vjerovati da ima 45 godina jer je izgleda mnogo mlađe.

"Reshmin, ti nisi s ovog svijeta", jedan je od komentara na društvenim mrežama, dok drugi dodaje: "Sveta Reshmin. Kako si dobra".

[instagram]https://sportsport.ba/magazin/milan-newcastle-san-siro-diletta-leotta-ivana-knoll-fotografije/458928[/instagram]

Karijera ove atraktivne novinarke traje već 23 godine. Porijeklom je iz Bangladeša, rođena je u Londonu, a ranije je radila još za BBC i Talksport.

Oglasi