Rihanna o odnosu s Ronaldom: Imam mnogo gay prijatelja

Istrgnuto iz konteksta ili?

Rihanna o odnosu s Ronaldom: Imam mnogo gay prijatelja

O. Lekić

Prije nešto više od mjesec dana jedan od najboljih svjetskih fudbalera, Cristiano Ronaldo, na svom facebook profilu objavio je fotografiju na koje se nalazi sa poznatom pjevačicom Rihannom.

Nakon što je objavljena ova fotografija inostrane medije je interesovalo da li su Rihanna i Ronaldo samo prijatelji, pa se poznata pjevačica u jednom intervju susrela sa tim pitanjem.

No, odgovor koji je uslijedio sasvim sigurno je šokirao novinara koji je postavio to pitanje.

"Imam mnogo gay prijatelja i podržavam ih na sve načine", odgovorila je Rihanna, a na ta je aludirala sa ovim odgovorom još uvijek se ne zna, ali sasvim sigurno će isti u narednim danima podići dosta prašine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.